FAQ | Retourneren

Most frequent questions and answers
  • U heeft na ontvangst van het artikel 14 dagen bedenktijd. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de order.
  • Het product bevindt zich in de originele verpakking die nog helemaal compleet en heel is. 
  • Wij willen u vragen om, indien mogelijk, een kopie van de pakbon & het retourformulier mee te sturen in de verpakking. Hiermee kunnen wij de retour sneller behandelen en hoeft u minder lang te wachten op de oplossing. 
  • De wettelijke uitzonderingen op het herroepingsrechts zijn van toepassing en zijn onderin deze pagina te vinden.

U kunt het product terugsturen met uw ordernummer op de enveloppe. Hierbij dient u een kopie van de factuur mee te sturen in de doos. De kosten voor het terugzenden van uw pakketje zijn echter voor eigen rekening en deze worden niet vergoed. Ook het risico van de retour zending is voor eigen risico.

Uw retour kan geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

Einsteinweg 11B
3225LT Hellevoetsluis
Nederland 

Kijk bij Garantie of het probleem binnen de garantie valt. Indien dit het geval is of u het niet zeker weet, neem dan DIRECT contact op met de klantenservice en beschrijf uw probleem met het ordernummer. U krijgt binnen 2 dagen antwoord met een oplossing. 

Uw retour wordt binnen 14 dagen afgehandeld. Tijdens drukke feestdagen (Sinterklaas & Kerst) kan dit echter wat langer duren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Just23 niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Bewaar daarom de Track & Tracé code (3S-nummer) goed, dit is uw enige bewijs.

Binnen 14 dagen krijgt u het volledige aankoopbedrag terug mits Just23 dit product gekeurd heeft. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten terug stuurt.

Uw retour wordt afgeleverd bij ons magazijn. Zijn zullen uw retour in behandeling nemen en kijken wat er aan de hand is. Nadat er een gepast oplossing is, wordt uw order gebracht naar de klantenservice die uw retour verder afhandelt en de oplossing uitvoert. Het gehele proces duurt ongeveer 30 dagen in totaal.

  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

 

 

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue