Leveringsbeleid

Alle informatie m.b.t. onze leveringen.

De levering wordt uitgevoerd op weekdagen (van maandag tot en met vrijdag). Bestellingen worden meestal binnen 1  werkdag verzonden, afhankelijk van de betalingsbevestiging, het door u geselecteerde afleveradres en de beschikbaarheid van uw items in het magazijn. De standaardverzending bedraagt 2,95 eu voor alle bestellingen.

Om uw bestelling de volgende werkdag te ontvangen, moet u uw betalingsbevestiging op maandag tot en met vrijdag vóór 12:00 uur CET ontvangen.

1. Onze bezorgpartner is PostNL, Myparcel en in het geval meerdere producten ook DHL . De pakketen bevatten altijd een track&trace.

2. U vindt de toepasselijke leveringskosten ook bij het afrekenen van de bestelling wanneer u online koopt, op de orderbevestiging;

3. Het product/de producten wordt/worden afgeleverd op het afleveradres dat u in uw bestelling opgeeft. Mogelijk is de handtekening vereist om uw item te ontvangen;

4. Als u de producten niet hebt ontvangen binnen de geschatte levertijd (max 2 werkdagen) die in de verzendbevestiging is gespecificeerd, moet u contact met ons opnemen via onze website of per e-mail of door te telefoneren naar onze klantenservice.

5. Bestellingen kunnen alleen worden afgeleverd in Nederland. Wij leveren niet over de grenzen heen.

6. In geval van overmacht (bijv. stakingen, extreme weersomstandigheden) worden de verplichtingen van de Verkoper onder het Contract opgeschort tijdens de periode van overmacht.My

Wanneer u het item dat u wilt bestellen hebt geselecteerd, kunt u kiezen tussen Bezorgen op adres of het adres van de Ophaalpunt doorgeven. 

Zodra uw bestelling is voorbereid voor verzending of is verzonden, kunnen we het afleveradres mogelijk niet meer wijzigen. Als de bestelling zich bij de koerier bevindt, kunt u rechtstreeks contact met hem opnemen. Hij zal uw afleveradres indien mogelijk wijzigen.
Neem contact op met de klantenservice van Just23 als u uw e-mail met de verzendmelding niet hebt ontvangen.

Voor leveringen door een koerierdienst kunt u de status van uw bestelling op elk gewenst moment volgen via de online bestelstatus.
Op de pagina Account kunt u de huidige status van uw bestelling bekijken, de bestelde items bekijken, geschatte verzend- en levertijden bekijken en uw levering volgen.

Als u de verkeerde bezorggegevens invult, kan dat leiden tot een vertraging van de verzending of kan uw verzending verloren gaan.
Als uw bestelling op een zakelijk adres wordt afgeleverd, houd er dan rekening mee dat onze koerier ook bezorgt bij een postkamer of bezorgpunt en een handtekening van de postkamer-supervisor zal vragen. Onze koerier heeft geen handtekening nodig die specifiek is voor de bestelgegevens.
Als u een thuisadres opgeeft met een receptie of conciërgeservice, zal onze koerier het pakket afleveren bij de conciërge. De conciërge mag tekenen voor de levering zolang hij een vaste locatie heeft aan de receptie of in het gebouw.

Als u niet thuis bent in de periode dat de koerier probeert te leveren, kunt u het bericht van de koerier beantwoorden. De koerier zal een nieuwe afspraak maken voor de levering. Als u niet thuis bent wanneer de koerier uw bestelling probeert af te leveren, is het mogelijk dat de koerier de bestelling bij de buren aflevert, indien zij de bestelling accepteren.
U kunt tijdens de werkuren rechtstreeks contact opnemen met de koerier voor een nieuwe leveringsafspraak op een geschikte datum en zelfs uw afleveradres wijzigen.

Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue